Épületfelújítás energiahatékonyan és megújuló energia rendszerek felhasználásával - nemzetközi konferencia

2014. 9. 10.
A konferencia időpontja: 2014. október 2-3.
A konferencia helyszíne: Radisson BLU Béke Hotel (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)
 
A konferencia célja:
A konferencia célja,hogy a három projekt tapasztalatain keresztül információkat, eszközöket, módszereket mutasson be és adjon át, ezzel támogassa a döntéshozókat, beruházókat a lehető legjobb megoldások megtalálásában a társasházak, épületek felújításakor.
 
Társasházak energiahatékony felújítása igen bonyolult feladat. Mégis, mivel az európai népesség 43%-a ilyen épületekben él, nagyon fontos megtalálni a megoldást.
Ahhoz hogy megtaláljuk a legjobb módszert a városi környezetben az életkörülmények javítására, tisztában kell lennünk azokkal az akadályokkal, amelyekkel a társasházak felújításával járnak.
Ugyanakkor könnyen adaptálható, eszközökre és módszerekre van szükség.A konferencián három, az Európai Unió által támogatott nemzetközi projekt legjobb gyakorlatait, tapasztalatait ismerhetjük meg, amelyek ilyen, könnyen adaptálható eszközöket adnak a tervezéshez, a meggyőzéshez, a beruházáshoz és az eredmények ellenőrzéséhez. Teljes képet kapunk tehát a felújítással járó tevékenységekről, tervezési, műszaki, és kommunikációs feladatokról, finanszírozási lehetőségekről.
 
Részvételi díj: bruttó 12 000,- Ft (LOSZ, EHÖSZ, és TÖOSZ tagoknak díjtalan.)
 
A programról bővebben a Rendezvény menüpontban olvashat.
A programra az alábbi linken keresztül regisztrálhat.