Hogyan fogjunk hozzá panelházunk felújításához (képzés)

2010. 3. 12.
/ Utóélet

Tudja Ön, melyek az első lépések, ha egy panelház felújításába kíván fogni? Hogyan takaríthatja meg az energiafogyasztás akár 50%-át a beruházással? Milyen felmérések, döntések, dokumentumok szükségesek a finanszírozás megszerzéséhez, vagy a felújítás elkezdéséhez? Hogyan és mennyi idő alatt térülhet meg egy ilyen energiahatékonysági beruházás?

Az Óbudai Faluház felújításának kommunikációs partnere, az Energia Klub, a Beco Hungary valamint a helyi szervezők ezúton hívják meg Önt a társasházak energiahatékonysági felújítását elősegítő projektmenedzsment képzésre.

A képzések helye és ideje:

2010. március 10., Budapest 
2010. március 17., Szolnok
2010. március 23., Debrecen

Kiknek ajánlott a részvétel: A képzés mindazoknak szól, akik érintettek iparosított technológiával készült épületek felújításában, azaz elsősorban közös képviselőknek, lakásszövetkezeti elnöknek, önkormányzati megbízottaknak, képviselőknek, energiagazdálkodási szakembereknek, pályázatíróknak. A képzésen való részvételhez nem szükséges előképzettség.

A képzés költsége:A képzésre a jelentkezőknek 1.500 Ft-os a regisztrációs díjat kell fizetnie.  A regisztrációs díj magába foglalja a tréningen elhangzott előadásokat, továbbá a vendéglátás (kávé és ebéd) költségét.

Tudja meg, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban lakótelepi beruházást kivitelezni, jöjjön el képzésünkre!

A programra a mellékelt dokumentum kitöltésvel és visszaküldésével jelentkezhet: Budapest, Szolnok, Debrecen.
Bővebb információ:
Tóth Nelli
 toth@energiaklub.hu,
06/1 411 3526.

A képzés a Staccato és a Lakcímke projektjeink része, amely az Európai Unió és az NFGM támogatásával valósul meg.